SPORTinvaders webshop

Det perfekte firmagavekort

Står du og mangler den perfekte gave til dine medarbejdere? Køb et gavekort hos SPORTinvaders, der med garanti vil skabe glæde og velvære.

Du behøver ikke lede længere...

Det kan være svært, år efter år, at finde på en ny firmagave, og efterhånden forsvinder kreativiteten og lysten til at gøre noget ekstra ud af. Vi har løsningen til dig, som er kørt træt i de klassiske firmagaver, og søger ny inspiration. Hos SPORTinvaders kan du give et gavekort til dine medarbejdere, så de selv kan gå ned i butikken og vælge lige hvad de har lyst til. På den måde bliver dine medarbejdere engageret i gavevalget, og kan på den måde personliggøre firmagaven. Og hvad er bedre end at give et gavekort med sport i?

Skab glæde

Glæd dine medarbejdere med en kreativ gave, der ikke ligner alle de andre de har fået.

Stort udvalg

Med et stort udvalg af lækre sportsbrands vil vi med garanti have noget, der skaber glæde.

Frihed til at vælge

Med et gavekort fra SPORTinvaders har medarbejderne fri mulighed for at vælge sin egen gave.

Glade medarbejdere

Sport og motion skaber trivsel. Vær med til at skabe en god og aktiv kultur på arbejdspladsen.

Hvad vores kunder siger om firmagavekortet

"Det er altid svært at finde på gaver, og i sær når det gælder firmagaverer. Efter nogle år forsvinder kreativiteten, og derfor blev vi utrolig glade for, at SPORTinvaders begyndte at tilbyde et firmagavekort. Vi har haft alle vores medarbejdere nede i butikken, og de er utrolig glade for, at de i år har fået en "aktiv" gave, som de kan bruge i fritiden. Kan varmt anbefale det."
Glad kunde hos SPORTinvaders
Direktør

FIRMAGAVEKORT

Hvad er bedre end at give et gavekort med sport i?